Per què Breathing Time?

Amb les seves obres, els artistes narren històries, fan reflexions estètiques i busquen significacions simbòliques que, en molts casos impliquen el públic. El públic és una part fonamental en la lectura final de l’obra.

Breathing Time és un títol obert  a diferents interpretacions, tal com els lectors (públic) de les exposicions. Evoca reflexions o visions de la nostra realitat col·lectiva des de diferents vessants: estats d’ànim; un crit d’atenció a la saturació d’informació i la velocitat dels canvis en les noves tecnologies; una reflexió sobre la realitat contemporània estructurada i rígida; una acció que manifesta l’angoixa provocada per la cavalcant crisi que ens bombardeja des de diferents fronts…

Els éssers humans estem sotmesos constantment a una progressió accelerada de progrés que creiem que ens beneficia les nostres capacitats cognitives i instrumentals. Assistim doncs a una mena de deliri del qual som captius i que ens mena amb una cursa continua, sense el poder de poder aturar-nos. Els artistes tot i que no sempre fan esmena d’aquesta reflexió i crítica, ens inviten a donar-nos un respir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s