Sala Àmbits-Centre Cultural. Espais expositius de l’Ajuntament de Cambrils

000_3651

Cambrils, fa molts anys que des del departament de cultura de l’ajuntament, s’ha donat suport a l’art, dedicant especial atenció a les arts plàstiques i visuals. L’Any 1985 es va crear Sala Municipal d’Exposicions, des d’on es va fer una feina intensa de programació i difusió per donar a conèixer les arts visuals amb artistes consolidats i joves promeses.

Des de finals del 2002, l’hereva d’aquesta sala és la Sala Àmbits. Ubicada al Centre Cultural, al costat del Barri antic, punt de trobada de l’activitat creativa del municipi. A més, Cambrils també compta amb l’Espai El Pati i la Sala Àgora, que conformen la xarxa d’espais expositius municipals.

Des d’aquests espais s’ha buscat assolir un objectiu principal: apropar la creació artística creant un circuit de difusió de caràcter públic. Fer que de manera fàcil i propera les persones coneguin les diferents vessants de les arts plàstiques, el seu desenvolupament i les aplicacions que permeten els diversos materials. Que els artistes puguin mostrar el producte de la seva creativitat i presentar els seus projectes i obres lliures de perjudicis .

Disposar de tres espais ens ha permès presentar un ampli ventall de propostes i combinar artistes ja consolidats i reconeguts com Guinovart, Pladevall, Aureli Ruiz, Modest Almirall, amb altres propostes més arriscades i innovadores, que per criteri i plantejament, se’ls ha adjudicat la Sala Àmbits com a centre de referència. Hem pogut gaudir de l’obra d’artistes com ara Sergi Quiñonero, Cecília Segura, Jaime Rodríguez i César Naves, Monika Grygier, Ismael Lozano, Perez Olivan, Cristina Ferré i Salmandon.

Ara tenim un nou repte, Breathing Time, un projecte on el que importa és el treball en xarxa. Treball en xarxa de gestors del camp de Tarragona, artistes i espais, amb la voluntat, en temps complicats, d’aconseguir tots junts multiplicar el ressò mediàtic i la visibilitat que es mereix el sector.
Adreça:

Carrer de Sant Plàcid, 18-20 (Centre Cultural)
43850 Cambrils
http://www.cambrils.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s