Espai Jove Kesse

 

L’espai Jove Kesse és un lloc de trobada i de relació per a joves, dotat d’infraestructura i recursos que permeten oferir eines per potenciar l’autonomia personal i fomentar la participació dels joves en la vida del municipi. És un dels espais físics de referència de la política municipal de joventut, i s’emmarca estratègicament dintre del Pla Local de Joventut.

kesse

L’espai Jove Kesse té la missió d’aglutinar totes aquelles propostes que directe o indirectament donin cabuda a: fomentar l’associacionisme, dinamització juvenil i intervenció comunitària, suport i difusió de la creació jove i ser altaveu juvenil per als joves del municipi. Els joves tenen a la seva disposició espais per assajar-hi teatre i dansa, treballs en grup, sala d’audiovisuals, sala de jocs… entre d’altres opcions.

Aquest espai compleix una funció rellevant i compromesa amb l’art contemporani del territori ja que serveix una plataforma de visibilitat per impulsar als joves talents.

Tot i que actualment l’espai fa menys de dos anys que funciona, des de la seva obertura, ha sigut l’aglutinador de propostes d’aquests col·lectius i l’espai de referència per a joves de 12 a 35 anys.

Durant l’any 2012, van passar més de 14.000 persones que han promogut activitat o que han participat ja sigui en activitats impulsades des de el servei o les organitzades per entitats o col·lectius.

En l’àmbit artístic i cultural, destaquem el cicle “escenari obert” on els divendres a la nit s’ofereix la sala d’actes com espai d’exhibició a col·lectius juvenils per donar a conèixer la seva feina i que aquesta primavera arribarà a la seva 4rta edició. També el projecte d’exposicions, on més de 30 joves creadors especialistes en diferents disciplines han exposat la seva feina.

espai_kesse

Inauguració maig de 2011

Adreça: Av/ Sant Antoni Maria Claret 12-14

Horari:

De dimarts a dijous i dissabte de 17 a 21h

Divendres: de 17 a 23h

Telèfon: 977296251

web: www.tarragonajove.org

c/e: joventut@tarragona.cat /tarragonajove@tarragona.cat

Gestionat per: Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s