Gerard Boyer, L’Ametlla de Mar 1974

1993:
El treball encara en procés vreflecteix la necessitat de comprendre millor el territori que ens envolta i al qual pertanyem, encara que de vegades pugui semblar el contrari, és el resultat de realitzar diferents aproximacions sobre un lloc concret, que podria no ser proper a nosaltres, i per tant no disposar de cap càrrega emotiva, sentint una necessitat d’observar el que ens ha envoltat temps enllà.
Una necessitat que s’expressa principalment a través de l’observació de l’espai i els seus elements, i l’enfocament de les relacions intangibles que ens separen o uneixen a nosaltres amb ell. Hi ha un desig de moure la mirada cap a noves formes de la naturalitat característica de la vida contemporània actual, format per una barreja d’atzar, l’artifici, i els somnis i records que encara perduren i que comporta una visió d’escenaris possibles alterada per la subjectivitat de cada individu.

MAR:
és un treball en el que es presenten paissatges marins propers a l’autor. Fotografies realitzades entre la costa del Desta de l’Ebre i l’Ametlla de Mar, que evoquen l’aire mariner i l’olor a salitre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s