Vanessa Pey, Tarragona 1973

Les fotografies presentades són un relat, a vegades cinematogràfic, a vegades oníric, però sempre tangent a la realitat, del món més profund de l’ésser humà. Són una immersió en les zones obscures, misterioses i captivadores que tots amaguem, i de les quals no podem escapar, perquè íntimament sentim tant els batecs silenciosos de la seva força com el desig virtuós de deixar-les aflorar.
En la societat de l’aparença i de la correcció política,  on es reprimeixen les expressions de la individualitat i no s’admeten les lluites per descobrir les essències d’un mateix, el trencament entre les fronteres interiors i exteriors és l’única escapatòria cap a la llibertat i la plenitud. Per això, busquem amb aquestes imatges, mirades furtives que despullin l’abisme interior. Mirades a través de la ranura d’una porta sense clau. Mirades cap als habitacles més íntims de l’ànima humana.
Recreació de la gran guerra de sentiments, valors i ideals, complexos i contradictoris, que conformen la condició humana, aquestes imatges són aquelles escletxes en la cerca de l’Absolut que ens fereixen, però que alhora ens fan lliures. Són històries de poder amb la natura i entre les persones, però són també les batalles sense victòria amb nosaltres mateixos i els abismes pels quals ens deixem caure derrotats. Són tot l’univers que pot expressar una mirada: la seducció i l’hedonisme,  la carnalitat i l’espiritualitat, l’agressivitat i la tendresa. Són, en definitiva, expressions de l’ànima humana.

bkpjsqU9Ag8NoTu21hQb1tmTdGHpKAMtCnRabP-ibr0,72ocFptx7UPCNHmHV4dRq4cEyV6zbGEqq5-go4LpGpM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s