Gerard Cuartero, Barcelona 1979

Grayscale (2013)
Instal·lació
Llapisos 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F, H, 2H, 3H, 4H, 5H, 6H, 7H, 8H, 9Hi 10H disposats en una escala.
Mides variables

Ultimament, estic treballant sobre els mecanismes que avalen el fet artístic i utilitzo els diferents instruments que participen en la producció d’una obra artística (des dels mateixos curriculums vitae, a les convocatòries, als materials utilitzats, etc.). Al Centre de Lectura havia preseto una instal.lació que combinnarà un espai pròpiament de l’edifici (les escales principals que van de la planta baixa al primer pis)  i un material ordinari que tant el pròpi Centre de Lectura com jo mateix utilitzem a diàri (el llapis). La instal.lació (el títol és Escala de grisos) consisteix en llapissos staedtler de diferents dureses situats a sota de cada graó. És una instal.lació amb la que busco eliminar l’artisticitat implicita en el llapis i treure’l fora de context.

Tiempo (2010-ongoing)
Instal·lació
Volum de paper requerit en convocatòries ordenat

A la Sala del Portal del Pardo, present una obra que encara no havia exposat mai, que consisteix en 12 piles de dinA4 blancs que corresponen una a cada mes de l’any, formant una espècie de gràfica en volum de totes les convocatòries d’un any).

Les dues peces tenen a veure amb els diferents mecanismes que intervenen en la pràctica artística (els llapissos i les convocatòries) però intentant fer evident la seva vessant més ordinaria.

BxDEWYzZ286wMPw0VuHynZtl1udNYo2dLoDRtIlJi3s Fo-ULEV2hPZfwfVETAt1AEPPvdR5i6zyOMb7-y1AMUE FrzKMvvqPq6-FZj1mxpDf6l9R1kOBl5GxdLsLDqMMQ8

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s