Sala Portal del Pardo. Ajuntament del Vendrell

La Sala Portal del Pardo és una sala d’exposicions de titularitat municipal situada a la planta baixa d’un edifici del segle XVII adossat al Portal del Pardo, l’únic dels antics accessos de la muralla medieval que es conserva al Vendrell. Aquest immoble ha viscut diferents restauracions, l’última de les quals va ser l’any 2005.

Des del 1984, la Sala Portal del Pardo té com a objectiu prioritari promoure les arts visuals en qualsevol de les seves expressions, tant de creadors consagrats com de nous valors emergents. D’aquesta manera es volen posar a l’abast dels ciutadans totes les tendències i les sensacions que les diferents disciplines puguin aportar a la formació integral de les persones.

“El Vendrell. La Ceràmica” és un projecte que inclou la Biennal Internacional de Ceràmica, plataforma dedicada a la ceràmica creativa contemporània, amb una participació important de ceramistes d’arreu. Les mostres de la Biennal també s’exposen a la sala.

La Sala Portal del Pardo és també un espai on s’ofereixen altres activitats complementàries: presentacions de llibres, conferències i debats culturals, tot atenent la premissa de divulgació cultural i de trobada social•

Carrer Major, 20

43700 El Vendrell

 sala_porta_pardoP1010911

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s